RAHA

WORLD INDEPENDENT WRITERS' HOME

Free Tribune

Poetry

Professional Literature 

RAHA CHARTER

News

Short Story

Literary Criticism

RAHA Membership

Home

Author Index

Opinion

RAHA BOOK

From independent writers to independent readers

 

 

تبریکی که از چاپ آن خودداری کردند

 RAHA/16/October/2003

اینجا ایران است . اینجا جایی است که اگر زنی با حداقل حقوق طبیعی انسانی برنده بزرگترین جایزه جهان شود باید به جای تبریک به او گفته شود؛ جایزه صلح نوبل جایزه مهمی نیست ( آقای خاتمی) . و اگر برای گفتن تبریک به این زن و جامعه زنان به دفتر آگهی روزنامه ای مراجعه کنی خواهی شنید از چاپ هر نوع پیام تبریک معذوریم.( روزنامه خراسان) و می ماند نشان دادن حس خوشحالی وافتخار در میان تمام ایرانیان از زن و مرد و تمام آن هایی که در تهران نیستند، اما دلشان می خواهد در تهران می بودند و میان جمعیتی که به استقبال شیرین عبادی رفته اند . و خانم عبادی این پیام تبریکی است از جانب دیگر هموطنان شما که در انعکاس فریاد آزادی خواهی شما، در پیچ در پیچ حضور این بودن با افتخار به تعریف دیگر تن می دهد و با سماجت و پافشاری بیشتر در جهت رسم و بازستاندن حقوق خود باز هم امیدوار خواهد ماند.

واینجا ایران است و هنوز راه مانده بسیار است برای رفتن و از گیر و دار سیاه اندیشی بیرون زدن و این بار به رغم میل صاحبان قدرت و نظام بسته و ضد انسانی حاکم باید گفت این زن ایرانی است ، این ماییم که در کنار خود حضور انسانی را زین پس خواهیم داشت که جهان را با بردن جایزه ای فتح کرده است.

و این پیام تبریکی است که به رها رسیده است برای گذاشتن آن بر شبکه اینترنت از مجموعه انسان هایی که نشانه های خوشحالی و افتخارشان را روزنامه ای به چاپ نرساند.

عزیز مصر به رغم برادران غیور

ز قعر چاه برآمد به اوج ماه رسید  ( حافظ)

 

فرزند فرهمند ایران زمین، سردار فروتن صلح و آزادی، نه با دست افزار غداره و تفنگ که با جادوی لبخند، نه با ضرابخانه ی کشتار جمعی که با اعجاز مهربانی و دانش، نه با سیاست و غوغا که با دستانی به نوازش کودکان و زبان بی پناه، دل های مردمان را در سراسر گیتی فروگرفت و اینک ایستاده بر قله ی افتخار به آغوش میهن باز می گردد. در حالی که مام وطن به سعی او بلند آوازه تر از پیش گشته است.

این دستاورد ظفرنمون را در جای نخست به ملت سرافراز ایران به ویژه زنان هم وطن و سپس به خانم دکترشیرین عبادی شادباش می گوییم و مردان و زنان آزاده را به بهره جویی از این فرصت دیریاب، برای تحقق برابری، عدالت اجتماعی و مردم سالاری فرا می خوانیم.

منوچهر جهانی فریمانی - زهرا ملکی - خسرو هوشیار حسینی - سپیده امیری دلویی - جلال صادقی - علی پور تولابی - فاطمه شاهی

قباله تولابی - رقیه جوان فکر - ناهید قاسمی - حسن قاسمی کرمانی - صغر فیروزی - عاطفه فیروزی( هلند) - عبدالرضا کهوازاده - نیره مجدی  - فریده رحیم زاده - فریبا نیکوطلبان - منیژه رحیم زاده - عزت کبیریان - مهری قوام شهیدی -عباس نوراللهی -  میربهروز قاسمی

امیرصمد قاسمی

امضا باز :

Other news:

Reading& Writing

خواندن و نوشتن

Call for clemency for dissident He Depu

Festival in Brazil (Dance)

Here is Iran

Australian author wins booker prize

نوبل صلح و آزادی در ايران وافغانستان

Peace Prize is not so important – Khatami

Sontag attacks U.S. in accepting book honor

Two journalists detained and threatened by fundamentalist group

 Said '57, noted Palestinian writer and advocate, dies at age 67

The Nobel Peace Prize 2003

 

Nasar Zarafshan ( Writer& Lowyer) in prison

 

Support us to make a secure Independent Writers' Refuge

Copyright © All Rights Reserved for RAHA  world independent writers' home

info@rahapen.org